18 de juliol, 2012

Farmàcia


Un local construït com a habitatge s'ha de transformar i acondicionar per a la instal·lació d’una oficina de farmàcia. S'opta pel manteniment al màxim possible de la distribució existent i l’adequació a la normativa sobre la instal·lació d’oficines de farmàcia. 



La intervenció s’ubica en un habitatge situat en la planta baixa d'un edifici plurifamiliar al centre històric del municipi. La necessitat d'un accés directe des del carrer, l’atenció i accessibilitat del client, la comoditat en les circulacions, l'aprofitament de la llum natural i la ventilació expliquen les principals actuacions del local.











1 comentari:

  1. Anònim22/3/13

    Em va agradar molt el projecte.
    Llàstima que no va poder veures finalitzat. ;)
    De tot cor, mil gràcies

    ResponElimina

Ens agradaria compartir les teues opinions i idees.