26 de febrer, 2013

Arquitectura i música de la mà


L’arquitecta Isabel Bachs, responsable d’Arquitectura  i Serveis Generals del Museu d’Art Contemporani de Barcelona, conversarà i col·laborarà amb el saxofonista de jazz Llibert Fortuny, qui explorarà les possibilitats acústiques del museu el proper dissabte, dia 2 de març, a les 19h. L'acte s'anomena COM SONA EL MACBA? AMB LLIBERT FORTUNY.

L’activitat s’emmarca dintre de la programació del que s’anomena MACBA és viu, una oferta de programació específica i diferent, amb música, dansa, accions artístiques, converses, visites especials per conèixer l’arquitectura de l’edifici, en un horari posterior a l’habitual, de 18 a 21 h, i amb una invitació a una cervesa. Si tenim sort, la nostra col·laboradora a Barcelona hi assistirà i ens ho contarà.Llibert Fortuny
MACBA


2 comentaris:

  1. Ravalejant3/3/13

    Llibert Fortuny, com un flautista de Hamelín contemporani, ens va guiar ahir per les sales del MACBA explorant la sonoritat dels diferents espais. Ho va fer acompanyat d’un saxo tenor, un alt, un soprano, un elèctric i un equip autònom de bases rítmiques. Entre el seguici, adults i xiquets enjogassats, vàrem gaudir de les seues improvisacions i, finalment, vàrem toquejar els instruments en el gran hall del Museu d’Art Contemporani. En paraules del saxofonista, la fisonomia de les construccions en les quals s’interpreta és clau per la creació del so. Els músics en són ben conscients i han de fer un esforç per adaptar-s’hi en cadascuna de les actuacions. Vora la façana vidrada del museu, els skaters continuaven amb la seua particular melodia, fent ressonar la plaça sota l’impacte de salts acrobàtics.

    ResponSuprimeix
  2. Anònim5/3/13

    Gràcies pel teu comentari. Espere que en el futur ens comentes algunes de les teues observacions per la ciutat de Barcelona. Ja continuarem parlant més endavant sobre la música i l'arquitectura, tema que ens pot resultar ben curiós.

    ResponSuprimeix

Ens agradaria compartir les teues opinions i idees.